Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage is gericht op totale ontspanning. Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel ,in een warme en rustige ruimte onder een warme zachte deken . Een massage moet een fijne ervaring zijn voor de gene die hem ondergaat dus gebruiken we warme olie waar de spieren heerlijk van gaan ontspannen alles wat ik op dat moment niet masseer ligt onder de warme deken.  Het is belangrijk om na de massage veel water te drinken.Het water helpt het lichaam om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren .Je zult je daarna heerlijk fit voelen. 

Een massage 

_Vermindert stress

_Verhoogt de weerstand

_Stimuleert de doorbloeding

_Verwijdert afvalstoffen

_Verbetert de nachtrust

_Geeft energie

_Werkt preventief

_Stijve spieren worden soepeler

_Verminderd schouder en of nek klachten

_Goed voor de gezondheid

Hotstone massage

Hotstone massage is een geweldig intens,diep warme massage met warme stenen.deze vorm is een weldaad voor lichaam en geest.De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van 45 -50 gradenn.Na de legging van de hotstones op je lichaam word je verder los gemasseerd met warme stenen,warme olie en warme handen! Door de combinatie van warmte en beweging zorgt dit voor een diepe ontspanning in de spieren.Bij een hotstone massage word er een dunne doek over je heen gelegd,Vervolgens worden er een aantal stenen op een deel van het lichaam gelegd, bijvoorbeeld de rug .De stenen zullen niet rechtstreeks op de huid gelegd worden maar op de dunne doek .Als de stenen op de rug liggen masseer ik  de benen met warme olie  en warme stenen daarna komt de dunne doek er op en warme stenen en  ga vervolgens naar de rug.

Een hotstone massage is heel goed bij spierpijn en spierspanning het helpt bij verminderde bloedcirculatie,rugklachten,hoofdpijn en stress en is gewoon ook heel lekker voor het verwennen van het lichaam.